mandag 12. august 2013

Vil du intervjues?

Av: Svend Andreas Horgen, HiST

PLN står for personlig læringsnettverk. De fleste vil si de har et PLN i dag som de bruker for å lære, særlig når en får vite at e-postkontakter og fysisk nettverk teller med. Mange som er aktive på Twitter og i andre sosiale medier har et bevisst forhold til PLN. Det handler om uformell læring, og å bruke nettverket sitt til å lære. PLN kombineres ofte med andre strategier for læring.

Vi holder på å utvikle et fag om PLN som starter opp 3.september (du kan lese mer om faget og melde deg på her).

I den forbindelse trenger vi noen konkrete eksempler på hvordan ulike mennesker bruker sitt PLN. Har du lyst til å bli intervjuet via Skype (eller liknende)? Det tar noen få minutter, og Skype-samtalen tas opp på skjerm og resulterer i en videosnutt på 2, 3 eller maks 5 minutter. Jeg gjør alt av redigering. Det er ikke noen krav til forberedelse, men det tar trolig 10 minutter av din tid totalt sett, fordi i tillegg til det du sier må vi gjøre et prøveopptak for å sjekke at lyden tas opp og liknende. Jeg har tatt opp flere slike små intervjuer før, og det har tatt 9-10 minutter totalt.

Det vi er ute etter, er erfaringer med hvordan du bruker ditt PLN, hvor mye, til hva, hvor stort det er og hvilken nytteverdi det har for deg, og eventuelt andre ting du vil fortelle om. Det kan også spisses mot en konkret anvendelse eller et konkret verktøy/subnettverk.

Vil du bidra, så ta kontakt med svend horgen at hist punktum no, ta kontakt på Twitter @svendah eller legg igjen en kommentar i dette blogginnlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar